![Cheesecake citron-speculoos non cuit Cheesecake citron-speculoos non cuit](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA500DB6-4A50-4E5B-9BCA-BE6F5543CFE8/Derivates/AE702171-E830-461E-AF91-F11BDFB0F761.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base croustillante
- 400 g de noix de cajou grillées, non salées
- 120 g de biscuits speculoos
- 100 g d'amandes décortiquées
- 75 g de noisettes émondées
- 10 dattes dénoyautées
- 10 g de jus de citron
- 50 g de jus d'orange
- ½ c. à café de fleur de sel
La crème au citron vert
- 15 g d'huile de noix de coco
- 80 g de miel
- 250 - 300 g de crème de coco
- 4 citrons verts non traités, zeste et jus
- 3 gouttes d'extrait de vanille liquide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 47.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Cheesecake marbré non cuit
4 Std. 45 Min
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12sa 15 dk
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3h 25min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Cheesecake fraise-citron vert
5 Std.
Cheesecake praliné
4 Std.
Cheesecake au citron et pavot
24klst
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.