Cheesecake citron-speculoos non cuit

Cheesecake citron-speculoos non cuit

2.9 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
8 portions

Składniki

La base croustillante
  • 400 g de noix de cajou grillées, non salées
  • 120 g de biscuits speculoos
  • 100 g d'amandes décortiquées
  • 75 g de noisettes émondées
  • 10 dattes dénoyautées
  • 10 g de jus de citron
  • 50 g de jus d'orange
  • ½ c. à café de fleur de sel
La crème au citron vert
  • 15 g d'huile de noix de coco
  • 80 g de miel
  • 250 - 300 g de crème de coco
  • 4 citrons verts non traités zeste et jus
  • 3 gouttes d'extrait de vanille liquide

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 2606 kJ / 623 kcal
Tłuszcz 47.1 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 36.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...