
Urządzenia i Akcesoria
Kotleciki ryżowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
15 sztuk
Składniki
-
ryżu długoziarnistego200 g
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki40 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół50 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek20 g
-
wody250 g
-
liści szpinaku, świeżych pokrojonych na kawałki100 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
gałki muszkatołowej, mielonej2 - 3 szczypty
-
jajko1
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
77 kcal /
323 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LUNCHBOX
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zapiekanka makaronowa z kalafiorem i serem
50 min
Kulki z cukinią i serem feta
40 min
Zapiekanka ziemniaczana z cebulą
1 godz. 10 min
Pierogi z kaszą jaglaną Mieczysławy Matkiewicz
1 godz. 45 min
Medaliony ziemniaczane z salsą z pomidorów i awokado
45 min
Placuszki z kukurydzą i kolendrą
50 min
Kolorowa zapiekanka z soczewicą
1 godz. 30 min
Pasta wegetariańska
10 min
Zapiekanka makaronowa z warzywami
1 godz.
Omlet makaronowy z Varomy
40 min
Zapiekanka z soczewicy
1 godz. 20 min
Kotlety z kaszy gryczanej z sosem pomidorowym
1 godz. 35 min