
Urządzenia i Akcesoria
Pasta marchewkowa z figami
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
fig, suszonych100 g
-
wody wrzącej500 g
-
migdałów, blanszowanych50 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki250 g
-
masła10 g
-
wody220 g
-
kardamonu, mielonego½ łyżeczki
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego10 g
-
pieczywo do podania
Wartości odżywcze na 4 porcje
Kalorie
713.5 kcal /
2985.3 kJ
Białko
16.8 g
Tłuszcz
35.7 g
Węglowodany
96 g
Błonnik
20.5 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Sód
219.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKIE GRILLOWANIE
10 Przepisów
Polska
Polska