Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua a temperatura ambiente
- 4 uova (da 60 g circa) fredde di frigorifero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Patate lesse
40 min
Piselli al prosciutto
20 min
Riso in bianco
25min
Insalata di fagiolini
40 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Spinaci al burro
30 min
Cottura della pasta
20 min
Riso in bianco
25min
Cottura della pasta
20 min