Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua a temperatura ambiente
- 4 uova (da 60 g circa) fredde di frigorifero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Patate lesse
40 Min
Cottura della pasta
20 Min
Riso in bianco
25 Min
Contorno di riso al pomodoro
30min
Piselli al prosciutto
20 Min
Insalata di riso basmati
55 Min
Insalata di fagiolini
40 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Sugo classico
55 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min