Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408 kcal
- Białko
- 23.135 g
- Węglowodany
- 37.482 g
- Tłuszcz
- 16.619 g
- Błonnik
- 9.456 g
Alternatywne przepisy
Za'atar seasoning
5min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Mixed mushroom burgers
50min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Spring greens with grapefruit
30min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Beetroot soup (gut health)
40min
Whole cauliflower with pea purée
40min