Urządzenia i Akcesoria
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
raw prawns, peeled10
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.135 g
Kalorie
1716 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
16.619 g
Błonnik
9.456 g
Węglowodany
37.482 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Asian-style fish fillets
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Mushroom stock paste
1 godz. 35 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Dessert dukkah
1 godz.
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min