Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408 kcal
- Białko
- 23.135 g
- Węglowodany
- 37.482 g
- Tłuszcz
- 16.619 g
- Błonnik
- 9.456 g
Alternatywne przepisy
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Basil pesto
10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10 min
Sun-dried tomato tartare
15min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Sardines with tomato couscous
55 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Potted baby vegetables
6h 15min
Green goodness soup
10min
Japanese-style dressing
5min
Crispy bread with tapenade
45 min