Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Norma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves large2
-
olive oil30 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomatoes, tinned, choppedplum tomatoes peeled, quartered and deseeded800 g
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. farfalle, penne)300 g
-
ricotta cheese hard, crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1172 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Veracruz Fish
30 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min