
Urządzenia i Akcesoria
Pasta Amatriciana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
555 kcal /
2322 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
61.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
2589.5 mg