Urządzenia i Akcesoria
Pasta Amatriciana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2589.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2322 kJ /
555 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Chilli con Carne
40 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Tomato sauce
40 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Ham and Mustard Toasts
3 godz.
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.