Urządzenia i Akcesoria
Pear and Gorgonzola Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
1182 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
19.36 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Risotto
30 min
Fennel Risotto
35 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Asparagus Risotto
45 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Mint Courgettes
30 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.