Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g toasted sesame oil
- 150 g carrots, cut in pieces
- 130 g water, plus boiling water for soaking
- 30 g soy sauce
- 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
- 100 g fresh beansprouts
- 1 tsp red curry paste
- 150 g rice vermicelli, dried
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Steamed Garlic Prawns
30min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Italian Crusted Lamb
5h
Beef and Feta Koftas
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Chicken Korma
40min
Chicken Pad Thai
20 Min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Pork with Black Bean Sauce
30min