Urządzenia i Akcesoria
Peking Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53.8 g
Kalorie
2260 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Prawn Tacos
30 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Green Curry Chicken
55 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Special Un-Fried Rice
45 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.