Peking Chicken
TM6 TM5 TM31

Peking Chicken

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g toasted sesame oil
  • 150 g carrots, cut in pieces
  • 130 g water, plus boiling water for soaking
  • 30 g soy sauce
  • 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
  • 100 g fresh beansprouts
  • 1 tsp red curry paste
  • 150 g rice vermicelli, dried

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2260 kJ / 540 kcal
Białko
53.8 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
12.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 77 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy