Quick Lamb Dhansak
TM6 TM5 TM31

Quick Lamb Dhansak

4.4 (34 oceny)

Składniki

  • 5 g fresh mint leaves
  • 5 g fresh coriander leaves
  • 500 g lamb meat, lean, diced (2-3 cm)
  • 2 Tbsp garam masala
  • 150 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil, plus 2 Tbsp for frying
  • 200 g butternut squash, peeled, diced (2-3 cm)
  • 150 g red split lentils, rinsed
  • 20 g rogan josh curry paste (or other Indian curry paste)
  • 15 g tamarind paste
  • 25 g caster sugar
  • 500 g water, hot
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 30 g lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2930.7 kJ / 700.5 kcal
Białko
32.6 g
Węglowodany
47.3 g
Tłuszcz
43.4 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Błonnik
7.9 g
Sód
357.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy