Salsa z pomidorów i kolendry

Salsa z pomidorów i kolendry

4.7 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
300 g

Składniki

  • kolendry, świeżej
    10 - 15 g
  • cebuli
    30 g
  • papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    10 g
  • pomidorów, dojrzałych sparzonych, obranych ze skóry, pokrojonych w ćwiartki
    300 g
  • soku z limonki świeżo wyciśniętego
    10 g
  • soli
    3 - 4 szczypty
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 - 2 szczypty

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 25.1 kcal / 104.8 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 154.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...