
Urządzenia i Akcesoria
Salsa z pomidorów i kolendry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
300 g
Składniki
-
kolendry, świeżej10 - 15 g
-
cebuli30 g
-
papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki10 g
-
pomidorów, dojrzałych sparzonych, obranych ze skóry, pokrojonych w ćwiartki300 g
-
soku z limonki świeżo wyciśniętego10 g
-
soli3 - 4 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
25.1 kcal /
104.8 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
154.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska