![Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/272611.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 480 g de pêches, coupées en dés de 1 cm de côté
- 12 feuilles de basilic frais, ciselées
Le jour même
- 100 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 125 g de yaourt nature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 760 kJ / 182 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15min
Sorbet à la figue
10 Min
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12sa 30 dk
Jus de grenade
20 min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 Std. 20 Min
Glace pêche-fraise
15 min
Sorbet poire avec morceaux
12h
Sorbet fraise-coquelicot
10 Min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6u. 25min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3h 15min
Sorbet à la fraise
12h