Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic

Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La veille
  • 480 g de pêches coupées en dés de 1 cm de côté
  • 12 feuilles de basilic frais ciselées
Le jour même
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 blanc d'œuf
  • 125 g de yaourt nature

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 760 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...