Urządzenia i Akcesoria
Abricots vapeur (300-500 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
300 - 400 g d'abricots frais coupés en deux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson vapeur - Fruits
18 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Prunes vapeur
25 min
Pêches vapeur
20 min
Abricots vapeur
20 min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30 min
Pommes vapeur
25 min
Ananas vapeur (200-400 g)
15 min
Demi-poires vapeur
20 min
Pommes vapeur
20 min
Cuisson des œufs
20 min
Pommes cuites à la cannelle
35 min
Compote de poires
25 min