![Pastador aux speculoos Pastador aux speculoos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81850CEF-349F-405D-895E-33B5CDE6C4A2/Derivates/7b5a2b51-50ad-42b2-8d38-2f7aa717ccfb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de biscuits speculoos, concassés
- 400 g de lait concentré sucré
- Wartości odżywcze
- na 40 g
- Kalorie
- 718.6 kJ / 171.9 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barres croustillantes maison
50 Min
Les palets roses de Jeanne
1 Std. 15 Min
Biscuits apéritif crème et oignon
1 Std. 30 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 Std. 40 Min
Sticks de meringue choco-noisettes
2 Std.
Biscuits à l'avoine
1 Std.
Cigarettes croquantes à l'amande
1 Std. 30 Min
Cookie shooter
1h 5min
Biscuits du randonneur
5 godz.
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min