Pastador aux speculoos

Pastador aux speculoos

4.7 41 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
700 g

Składniki

  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g de biscuits speculoos concassés
  • 400 g de lait concentré sucré

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 40 g

Białko 2.7 g
Kalorie 718.6 kJ / 171.9 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...