Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre roux
- 75 - 100 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (5 fruits env.)
- 60 g de sirop de sucre de canne
- 40 g de jus de citron
- 2 gousses de vanille, fendues en deux
- 40 g de miel
- 1000 g de rhum blanc, type Charrette à 49°
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 651.2 kJ / 156.2 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Punch à la noix de coco
45min
Mojito thaï
15 Min
Sangria blanche à la fraise
12h
Punch de Noël
2h 15min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 Min
Daïquiri framboise
10 Min
Cocktail fruité à la bière blanche
10 Min
Glace pilée
5 Min
Punch réunionnais
15 Min
Cocktail Caraïbes
10 Min
Piña colada
5 Min
Mojito
5 Min