
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g d'eau
- 1 échalote
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de ciboulette fraîche en tronçons
- 200 g de fromage frais à tartiner
- du poivre moulu
- huile neutre pour la cuisson
- 6 tranches de jambon cuit
- 18 cornichons au vinaigre de petite taille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 336 kcal / 1406 kJ
- Białko
- 24 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 24 g