Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

4.5 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

Pastry
  • rolled oats
    70 g
  • desiccated coconut
    20 g
  • macadamia nuts
    30 g
  • almond oil
    30 g
  • pure maple syrup
    40 g
Bavarois
  • fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
    200 g
  • agar agar powder
    1 ½ tsp
  • blanched almonds
    80 g
  • water
    430 g
  • cornflour
    60 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • pure maple syrup
    50 g
  • raw sugar
    70 g
  • coconut milk
    140 g
Passionfruit jelly
  • water
    30 g
  • agar agar powder
    ¼ tsp
  • raw sugar
    1 tbsp
  • fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)
    140 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.552 g
Kalorie 1691 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 23.168 g
Błonnik 7.848 g
Węglowodany 39.472 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...