Urządzenia i Akcesoria
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Pastry
-
rolled oats70 g
-
desiccated coconut20 g
-
macadamia nuts30 g
-
almond oil30 g
-
pure maple syrup40 g
Bavarois
-
fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)200 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
blanched almonds80 g
-
water430 g
-
cornflour60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
pure maple syrup50 g
-
raw sugar70 g
-
coconut milk140 g
Passionfruit jelly
-
water30 g
-
agar agar powder¼ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)140 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.552 g
Kalorie
1691 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
23.168 g
Błonnik
7.848 g
Węglowodany
39.472 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Crème brûlée
7 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Far Breton with prunes
2 godz.
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min