Urządzenia i Akcesoria
Eggplant with burghul
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fine burghul300 g
-
water1000 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
-
spring onions/shallots trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices4
-
soy sauce40 g
-
mirin1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raw sugar1 tsp
-
sambal oelek (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh basil leaves6 sprigs
-
fresh mint leaves6 sprigs
-
pumpkin seeds roasted (see Tips)40 g
-
roasted pine nuts80 g
-
eggplant cut into thin slices (approx. 5 mm)500 g
-
olive oil for drizzling
-
sea salt1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1852.5 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2353.3 kJ /
560.3 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Celeriac parmigiana
1 godz. 10 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 godz. 10 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Autumn vegetable gratin
50 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min