Artichoke and bean ragout
TM6 TM5 TM31

Artichoke and bean ragout

4.0 ( 7 ocen )

Składniki

  • 550 g water plus extra for soaking
  • 2 lemons juice only
  • 4 globe artichokes (see Tips)
  • 300 g frozen broad beans defrosted
  • 200 g frozen green peas defrosted
  • 200 g sugar snap peas cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 270 g turnips peeled and cut into pieces (1-2 cm)
  • 270 g potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)
  • 4 pickling onions cut into halves
  • 60 g unsalted butter cut into pieces
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g white wine
  • 1 tsp dried tarragon
  • 400 g canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces
  • ground black pepper to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
432.8 kcal / 1818.3 kJ
Białko
23.3 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
36.1 g
Błonnik
31.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
568 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy