Artichoke and bean ragout
TM6 TM5 TM31

Artichoke and bean ragout

4.0 (7 ocen)

Składniki

  • 550 g water, plus extra for soaking
  • 2 lemons, juice only
  • 4 globe artichokes (see Tips)
  • 300 g frozen broad beans, defrosted
  • 200 g frozen green peas, defrosted
  • 200 g sugar snap peas, cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
  • 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
  • 4 pickling onions, cut into halves
  • 60 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g white wine
  • 1 tsp dried tarragon
  • 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1818.3 kJ / 432.8 kcal
Białko
23.3 g
Węglowodany
36.1 g
Tłuszcz
14.2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
31.6 g
Sód
568 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy