Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 31.6 g
- Sód
- 568 mg
Alternatywne przepisy
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Miso soup
30 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Mushroom soup
30 Min