Urządzenia i Akcesoria
Artichoke and bean ragout
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for soaking550 g
-
lemons juice only2
-
globe artichokes (see Tips)4
-
frozen broad beans defrosted300 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
sugar snap peas cut into halves200 g
-
garlic cloves4
-
turnips peeled and cut into pieces (1-2 cm)270 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)270 g
-
pickling onions cut into halves4
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white wine100 g
-
dried tarragon1 tsp
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)400 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces5 sprigs
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
23.3 g
Kalorie
1818.3 kJ /
432.8 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
31.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 h 5 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 h 15 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 h 20 min
Spiralised vegetable soup
24 h 50 min
Vegetable pilaf
1 h
Eggplant with burghul
55 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 h 35 min
Celeriac parmigiana
1 h 10 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Asparagus risotto
40 min