Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipollotto a fettine
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 400 g di patate, a fettine sottili (circa 0,5 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di robiola
- olio extravergine di oliva, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di mais
20 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di carote
35min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min