Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipollotto a fettine
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 400 g di patate, a fettine sottili (circa 0,5 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di robiola
- olio extravergine di oliva, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di mais
20 min
Vellutata di piselli
20 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di asparagi
45 min