Urządzenia i Akcesoria
Pasta karczochowa
Przygotowanie 1 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji
Składniki
-
2 ząbki czosnku
-
200 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
-
200 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
100 g twarogu półtłustego, pokrojonego na kawałki
-
pieprz czarny, mielony do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3.6 g
Kalorie
282 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE ŚNIADANIA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Adżika
40 min
Sałatka w indyjskim stylu
2 godz.
Trifle z truskawkami
1 godz. 20 min
Pilaw z bakaliami
50 min
Suflet malinowy z angielskim kremem
1 godz. 15 min
Deska masła
10 min
Angielskie ciasto z bakaliami i marcepanem (Simnel cake)
3 godz.
Karnawałowe castagnole
1 godz.
Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)
2 godz. 30 min
Zupa rybna z szafranem
50 min
Cantucci czekoladowe z pistacjami
2 godz.
Mus z owoców jagodowych
4 godz. 40 min