
Urządzenia i Akcesoria
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
główki czosnku2
-
sól morska do oprószenia czosnku
-
oliwa z oliwek do skropienia czosnku
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki150 g
-
sera gorgonzola, łagodnego w temperaturze pokojowej, pokrojonego na kawałki150 g
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
1845 kcal /
7724.6 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
175 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sos bazyliowo-musztardowy
20 min
Chutney z czerwonej cebuli
24 godz.
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1 godz. 25 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Krem z parmezanu
10 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min