Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 feuilles de menthe fraîche, et quelques-unes pour la finition
- 500 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 3 œufs
- 80 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 311 kJ / 74 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30 min
Flan de patate douce aux épices
55 min
Muffins pistou-pistache
40 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Choux à la mousse de petits pois
4 godz.
Menu veggie - Flans vapeur à la butternut et à la vanille
1 godz. 15 min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 min
Risotto de printemps
55 min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1 godz. 30 min
Dip d'asperges blanches
15min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 godz. 30 min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 min