Urządzenia i Akcesoria
Lime and chilli corn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
limes 2 zest only, no white pith, plus 1 extra, cut into wedges, to serve3
-
fresh coriander leaves and stems, cut into pieces6 sprigs
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
unsalted butter60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet corn cobs with husks on4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
954.5 kJ /
227.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Sushi salad
1 godz.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Mexican chicken soup
30 min
Quick fix noodles
15 min