Tagliolini al sugo di spada

Tagliolini al sugo di spada

4.1 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    10 foglioline
  • di olio extravergine di oliva
    45 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodori ciliegino a metà
    150 g
  • olive taggiasche denocciolate
    20
  • di capperi sott'aceto
    20 g
  • di timo fresco gli aghi lavati e asciugati
    1 rametto
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di vino bianco
    20 g
  • di trancio di pesce spada a cubetti (2-3 cm)
    500 g
  • pasta secca tipo tagliolini
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 561 kcal / 2347 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 22.6 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...