Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di provola dolce a pezzi
- 500 g di asparagi selvatici, puliti
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa o 0.5 dado
- 600 g di acqua
- 6 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 Min
Frittata con carciofi
40 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Rotolini di zucchine e salmone
50 Min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Baccalá alle olive
25 Min
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Frittata alle zucchine
40 min
Frittata di spinaci al forno
45 Min