Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di bietole, lavate e asciugate
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
- 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
- 15 g di capperi sott'aceto
- 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 1 pizzico di pepe macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 20 fette di bresaola
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 λεπτ.
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min
Insalata di sedano bianco
15 min
Insalata con primo sale e noci
20min
Insalata di riso nero
1 Std.
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Piccole parmigiane filanti al vapore
2 godz. 35 min