Bresaola con spinaci e bietoline
TM6 TM5 TM31

Bresaola con spinaci e bietoline

4.0 (9 ocen)

Składniki

  • 150 g di bietole, lavate e asciugate
  • 150 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
  • 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
  • 15 g di capperi sott'aceto
  • 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
  • 10 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 20 fette di bresaola

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1058 kJ / 253 kcal
Białko
20.6 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy