
Urządzenia i Akcesoria
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porzioni
Składniki
Pomodorini confit
-
20 pomodori datterino a metà
-
2 - 3 pizzichi di zucchero
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
3 spicchi di aglio
Pesto di rucola
-
50 g di rucola
-
1 spicchio di aglio
-
130 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di gherigli di noci a pezzi
-
4 filetti di manzo
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
663.5 kcal /
2776 kJ
Białko
33.6 g
Tłuszcz
56.2 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza sale
5 Przepisów
Włochy
Włochy