Wersje kompatybilne
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pomodorini confit
- 20 pomodori datterino a metà
- 2 - 3 pizzichi di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
Pesto di rucola
- 50 g di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di gherigli di noci a pezzi
- 4 filetti di manzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2776 kJ / 663.5 kcal
- Białko
- 33.6 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 56.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Filetti di sogliola e gamberi
50 Min
Trittico d'autore
2h
Tartine estive
4 Std.
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2 godz. 30 min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Blinis con salmone
1 Std.
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min