Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 patate viola, a fettine sottile (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ½ cipolla rossa a fettine
- 20 g di vino bianco secco
- 300 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1848 kJ / 441.7 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone al cartoccio
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Salmone nanbanzuke
1h
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Burger di nasello e gamberi
30 Min