Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine
-
100
g di foglie di acetosa
lub 100 g di spinaci baby freschi - 40 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 500 g di fondo di pesce
- 600 g di filetti di salmone fresco, a cubetti
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 cucchiai di farina
- 3 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di panna acida
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone in crema di funghi con patate
50 dk
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 dk
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 dk
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Condimento all'arancia e curry
10 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 dk
Merluzzo con burro agli agrumi
50 dk
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1sa 20 dk
Couscous con triglie rosse e peperoni
30 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Insalata di pasta, salmone e asparagi
25 Min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1sa 20 dk