Filetti di salmone in salsa di acetosa
TM5 TM6

Filetti di salmone in salsa di acetosa

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine
  • 100 g di foglie di acetosa
    lub 100 g di spinaci baby freschi
  • 40 g di burro
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di fondo di pesce
  • 600 g di filetti di salmone fresco, a cubetti
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 cucchiai di farina
  • 3 cucchiai di acqua
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 150 g di panna acida

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1836 kJ / 439 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy