Urządzenia i Akcesoria
Glace Anko
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
500 g de pâte de haricots rouges
-
200 g de lait concentré sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade au Japon
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace au coco
4 godz.
Lait coco grenadine
10 min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 godz. 10 min
Crêpes au tofu soyeux
50 min
Tacos aux crevettes et ananas
30 min
Roulé de bœuf à la brésilienne
1 godz. 10 min
Blanc-manger à la banane
3 godz. 15 min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 godz. 30 min
Sorbet banane-spiruline
12 godz.
Dip aux haricots noirs
25 min
Curry de noix de cajou
1 godz. 15 min
Risotto au curry et noix de coco
35 min