Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pâte de haricots rouges
- 200 g de lait concentré sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarons saveur mojito
26h 30 min
Sorbet miel, raisins et thym
24sa 30 dk
Fruits enrobés de chocolat sans allergène
Brak ocen
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30min
Glace aux fruits
5min
Curry de banane plantain
35 min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Brak ocen
Pavlova à la grenade
3h
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25 min
Glace stracciatella
12 Std.
Glace pistache et safran
3h 20 min
Glace au coco
4sa