Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di finocchi a fette sottili (2-3 mm)
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 150 g di carote, pelate e a bastoncini (3-4 cm, spessore 5 mm)
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1-2 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere (opcjonalnie)
- 1 scalogno a fette sottili (opcjonalnie)
- 1 - 2 rametti erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana), lavato e asciugato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 401 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Platessa al pomodoro
30 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 Min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min