
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di lenticchie e spinaci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolle a listarelle100 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di carote a rondelle (2 cm)100 g
-
di gambo di sedano a rondelle (2 cm)70 g
-
di acqua1000 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di lenticchie verdi secche200 g
-
di foglie di spinaci freschi150 g
-
di pane casereccio tostato q.b.fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
273.9 kcal /
1147.1 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
36.8 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Prepararsi alle feste
5 Przepisów
Włochy
Włochy