Filetti di branzino alla pizzaiola
TM5 TM6

Filetti di branzino alla pizzaiola

4.4 (115 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso secco (opcjonalnie)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 4 filetti di branzino fresco (600 g circa)
  • 160 g di passata di pomodoro
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di origano secco
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1347 kJ / 322 kcal
Białko
32.6 g
Węglowodany
1.8 g
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy