Urządzenia i Akcesoria
Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
600 - 680 g mango dojrzałego, pokrojonego na kawałki
-
500 - 520 g jogurtu naturalnego500 - 520 g jogurtu naturalnego wykonanego w TM
-
250 g wody mineralnej niegazowanej
-
40 g miodu wielokwiatowego40 g syropu klonowego
-
2 szczypty kardamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
31.4 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
402.6 kJ /
96.2 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE JOGURTY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Owsiane mango lassi z bananem
20min
Koktajl brzoskwiniowo-orzechowy (bez cukru)
10min
Koktajl śniadaniowy bananowo-orzechowy
5min
Smoothie tropikalne
10min
Tropikalne smoothie z truskawkami
10min
Koktajl z mango i truskawek
15min
Koktajl egzotyczny
5min
Koktajl ananasowo-kokosowy z imbirem
10min
Kokosowe lassi
5min
Smoothie z mango
10min
Koktajl dodający energii
5min
Smoothie bananowo-ananasowe z napojem kokosowym
10min