Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di fagiolini verdi freschi, lavati, spuntati e a metà
- 150 g di peperone rosso, lavato, pulito e a strisce (0.5 cm)
- 200 g di ravanelli rossi, puliti e a metà
- 500 g di acqua
- 100 g di lattuga verde tipo iceberg, a strisce (0.5 - 1 cm)
- 150 g di mais dolce in scatola
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Uova sode
20 min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min
Insalatona con asparagi al Varoma
45min