
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di fagiolini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di fagiolini verdi freschi lavati, spuntati e a metà
-
150 g di peperone rosso lavato, pulito e a strisce (0.5 cm)
-
200 g di ravanelli rossi puliti e a metà
-
500 g di acqua
-
100 g di lattuga verde tipo iceberg a strisce (0.5 - 1 cm)
-
150 g di mais dolce in scatola
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
77 kcal /
322 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
13.7 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Contorni di verdure
10 Przepisów
Włochy
Włochy