
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di fagiolini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di fagiolini verdi freschi lavati, spuntati e a metà400 g
-
di peperone rosso lavato, pulito e a strisce (0.5 cm)150 g
-
di ravanelli rossi puliti e a metà200 g
-
di acqua500 g
-
di lattuga verde tipo iceberg a strisce (0.5 - 1 cm)100 g
-
di mais dolce in scatola150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
77 kcal /
322 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
13.7 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Contorni di verdure
10 Przepisów
Włochy
Włochy