Seppie ripiene su coulisse di pomodorini

Seppie ripiene su coulisse di pomodorini

4.2 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • patata lessa (100 g circa) a pezzetti
    1
  • di mortadella a cubetti
    70 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
    500 g
  • olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
  • di pomodori ciliegino a metà
    500 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1136 kcal / 4753 kJ
Białko 97.7 g
Tłuszcz 67 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...