
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di fave
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
80 g di cipolla dorata in quarti
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
400 g di fave fresche
-
800 g di acqua
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
160 g di riso per minestre
-
pepe nero macinato a piacere
-
Parmigiano Reggiano grattugiato a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
269 kcal /
1125 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
37.8 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy