Frittata con carciofi
TM5 TM6

Frittata con carciofi

3.1 (19 ocen)

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 4 uova
  • 1 cucchiaio di pangrattato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio
  • 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
  • 400 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
824 kJ / 197 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
3.5 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy