
Urządzenia i Akcesoria
Vongole e cozze alla marinara
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di cozze fresche800 g
-
di vongole (lupini)600 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate2 mazzetti
-
peperoncino secco piccante1
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di acqua800 g
-
di sale grosso1 cucchiaio
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
pomodori ciliegino8
-
di pane casereccio tostato, a piacerefette
-
limone preferibilmente biologico, in spicchi1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
309 kcal /
1293 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
23.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

I tesori del mare
10 Przepisów
Włochy
Włochy