Alici alla Reggina

Alici alla Reggina

4.4 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di pane raffermo a pezzi
    100 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olive verdi denocciolate
    60 g
  • di capperi sotto sale dissalati
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    120 g
  • di alici fresche eviscerate e pulite
    1000 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 420 kcal / 1757 kJ
Białko 3016.2 g
Tłuszcz 26.2 g
Węglowodany 16.2 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...