Urządzenia i Akcesoria
萝卜炖牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段50 克
-
牛腩 切大块(5厘米),汆水洗净500 克
-
1 汤匙 十三香粉十三香炖肉料包30 克
-
水800 克
-
白萝卜 切大块(5厘米)500 克
-
盐2 茶匙
-
酱油 适量
-
红辣椒酱 适量
-
新鲜香菜 适量,取叶子,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
26.5 g
Kalorie
893 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny