萝卜炖牛肉

萝卜炖牛肉

3.8 21 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切片
    10 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 牛腩 切大块(5厘米),汆水洗净
    500 克
  • 十三香炖肉料包
    30 克
    1 汤匙 十三香粉
  • 800 克
  • 白萝卜 切大块(5厘米)
    500 克
  • 2 茶匙
  • 酱油 适量
  • 红辣椒酱 适量
  • 新鲜香菜 适量,取叶子,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26.5 g
Kalorie 893 kJ / 213 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...