蒸黑胡椒牛仔骨

蒸黑胡椒牛仔骨

4.1 29 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 牛仔骨 厚约1厘米
    500 克
  • 淀粉
    10 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 酱油
    10 克
  • 黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱
    20 克
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.3 g
Kalorie 882 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...