Urządzenia i Akcesoria
蒸黑胡椒牛仔骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
牛仔骨 厚约1厘米500 克
-
淀粉10 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
酱油10 克
-
黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱20 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.3 g
Kalorie
882 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny