Urządzenia i Akcesoria
香蒜牛肉粒
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
麻油1 茶匙
-
蚝油2 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
牛里脊 切2.5cm*2.5cm块300 克
-
生抽1 茶匙
-
油20 克
-
蒜头50 克
-
洋葱 切块40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
666.1 mg
Białko
35 g
Kalorie
1554.5 kJ /
371.5 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny