Urządzenia i Akcesoria
农家小炒肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
五花肉 切薄片200 克
-
油10 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜2 片
-
豆豉1 茶匙
-
剁椒15 克
-
新鲜红辣椒 切段1 支
-
新鲜青辣椒 切段(约4根)100 克
-
生抽15 克
-
料酒10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
1864.7 kJ /
445.7 kcal
Tłuszcz
43.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny