Urządzenia i Akcesoria
虾皮清炒西葫芦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
淡味虾皮10 克
-
葱 切末15 克
-
油20 克
-
西葫芦 去蒂,对半切开后,切约3毫米片500 克
-
盐 约¼茶匙,依据个人口味调整1 - 2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
231 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
298 kJ /
71.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny