虾皮清炒西葫芦

虾皮清炒西葫芦

4.2 70 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 淡味虾皮
    10 克
  • 切末
    15 克
  • 20 克
  • 西葫芦 去蒂,对半切开后,切约3毫米片
    500 克
  • 约¼茶匙,依据个人口味调整
    1 - 2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 231 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 298 kJ / 71.3 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...