Urządzenia i Akcesoria
梅干菜烧肉
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
3 人份
Składniki
-
姜3 片
-
油20 克
-
五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用600 克
-
料酒50 克
-
老抽20 克
-
生抽35 克
-
水130 克
-
糖50 克
-
梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28 g
Kalorie
5643 kJ /
1348.7 kcal
Tłuszcz
125.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny