梅干菜烧肉

4.1 47 rating
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
3 人份

Składniki

  • 3 片
  • 20 克
  • 五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用
    600 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    35 克
  • 130 克
  • 50 克
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28 g
Kalorie 5643 kJ / 1348.7 kcal
Tłuszcz 125.4 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...