清炖萝卜牛肉汤

清炖萝卜牛肉汤

3.1 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛肉 汆烫去血水,切块
    600 克
  • 800 克
  • 白萝卜 切块
    200 克
  • 胡萝卜 切块
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切段
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31.238 g
Kalorie 941 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 8.708 g
Błonnik 1.181 g
Węglowodany 3.835 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...