Urządzenia i Akcesoria
清炖萝卜牛肉汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
牛肉 汆烫去血水,切块600 克
-
水800 克
-
白萝卜 切块200 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切段10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.238 g
Kalorie
941 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
8.708 g
Błonnik
1.181 g
Węglowodany
3.835 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny