Urządzenia i Akcesoria
海带排骨汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
猪肋排 带骨切块(5×5厘米)500 克
-
水1200 克
-
葱 打结10 克
-
姜 切片10 克
-
料酒30 克
-
海带结 水发后的300 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny