Urządzenia i Akcesoria
豆干排骨
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
猪肋排 切块400 克
-
油10 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
蚝油30 克
-
老抽15 克
-
美极鲜味汁10 克
-
糖30 克
-
水300 克
-
豆腐干 切1cm×1cm的小块2 块
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
39.6 g
Kalorie
3067 kJ /
733 kcal
Tłuszcz
52.5 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny